Onze rijopleidingen

Zoek je een goede rijopleiding en wil je snel je rijbewijs halen in of rondom Hengelo, Enschede en Almelo? Dan ben je bij VTT Rijopleidingen aan het juiste adres!
VTT biedt rijlessen voor het halen van je rijbewijs voor de auto, motor en aanhangwagen. Bij je rijexamen zit je theorie examen inbegrepen. Daarnaast bieden we je de mogelijkheid om losse theorielessen te volgen en een los theorie examen te doen.

Rijbewijs Auto (rijbewijs B)

Je hebt keuze uit een tweetal lespakketten. Je kunt ook kiezen voor losse autorijlessen. Het voordeel van een lespakket is dat je je tijdens je autorijlessen geen zorgen hoeft te maken over allerlei organisatorische zaken. Een ander voordeel van een pakket is dat je aanzienlijk goedkoper uit bent dan met losse lessen. Je krijgt rijles van een vaste, ervaren rij instructeur en je kan bij ons klassikaal theorielessen volgen, hier geven we veel aandacht aan. Daarnaast bieden we je de mogelijkheid om een geheel verzorgde tweedaagse theorieles te volgen met aansluitend daarop je theorie examen bij het CBR.
Meer informatie over je autorijbewijs halen en de kosten van je rijbewijs

Rijbewijs Motor (rijbewijs A)

Het rijexamen voor de motor bestaat uit een theorie examen en een praktijk examen AVB en AVD, VTT is de motorrijschool voor Hengelo en Enschede in 2013 zijn al onze leerlingen in 1 keer geslaagd. Dus je bent hier bij de motoropleider die je snel kan opleiden voor je motorrijbewijs.
Bekijk hier de uitleg over de motorrijlessen, het examen, de kosten van het motorrijbewijs en de aanmeldmogelijkheden

Rijbewijs Aanhangwagen (rijbewijs BE)

Wist je dat je je rijbewijs voor de aanhangwagen al in één dag kunt halen?
Wat kost het halen van je rijbewijs voor de aanhangwagen?

Rijbewijs Vrachtauto   ( rijbewijs C en CE )

Om snel en voordelig je vrachtautorijbewijs te halen voor bedrijven en particulieren.

 

Snel, voordelig en veilig je rijbewijs halen

VTT staat garant voor comfort, kwaliteit en service. We verzorgen al meer dan 25 jaar rijopleidingen en trainingen voor Auto ( B ), Auto met aanhangwagen ( BE ), Motor ( A ), Vrachtauto ( C ), Trekker met oplegger ( CE ). We helpen je graag snel én zo veilig mogelijk aan je rijbewijs. Wil je meer weten of kennismaken met VTT Rijopleidingen?

Bel VTT Rijopleidingen, we zijn bereikbaar op telefoonnummer 06 300 75 341.
Vul het contactformulier in
Vraag een proefles aan
Meld je vandaag nog aan voor het volgen van rijlessen auto / motor / aanhangwagen